CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 14 September 2011

Fuhhh! Tak Habeh2 lagi kaa..? O__O

Sampai hari ni, 12 hb , result trial tak habeh2 nak memecah,meremukkan hati aku. Tapi ada lar certain2 tu yang ok. Yang tak bleh terima hakikatnya, result Bio,Physic,Chem aku yang meremukkan hati aku.. aduuuuhh.. Tak leh terima toiii..
Puas baca,puas selak satu persatu buku bio.


Pun tak leh score,pe citer ekh?


Puas kira,puas hafal ! Takleh jawab physics.


Puas buat equation! Pecah otak wohh. takleh buat jugak chemistry uh.. adoi.





Takpa2!




Aku akan study dengan sungguh2. Takkan putus asa. Sampai bila2! :)
Aku tengok kengkawan yang lain happy dengan result diorg. Tapi takpa. Aku pun happy. Setakat mana yang aku dah usaha.
InsyaAllah, SPM nanti , aku boleh buat punya!
Sedih kot! Ada jugak certain sub yang menurun, uwaaa.
Mampus laa aku kalau ibu aku selidik satu persatu. Aku tunjuk sub yang ok jer kat dia.hehe.cari nahas la kalau bagi yang KO. Tiga hari tiga malam akan dileteri.
herrrrr,takmau2! Tension uhhh.+______+

0 comments: