CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 30 November 2011

Yesterday! Exam Dah Habeh Doeeee ^_^

Pergh! Setelah sekian lama menunggu saat tu.. akhirnya ! Akhirnya beb! Tamat. Usaha selama 2 tahun (usaha okay?)  ahah. Habis ja paper Bio kmarin, terus pi Cp( City Plaza) kot.. Nak habaq kata dah habis exam dah ar kannn. Hahaha. Ramai jugak orang keluar kmarin. Pakat enjoy. HAha. Aku ni. Tak sampai 24 jam pun dah mula rasa bosan . Baca komik pun dah. Online pun dah. Apa lagi yang aku tak buat. Hmmmmm.
AHAH! Aku tau ! Pegi ambik lesen... heheh. Thats the first thing that I ever wanted to doooooo~


Tapi kannn... Besok, 2 Hb 12 ... Adalah hari terakhir aku sebagai pelajar SMK Sultanah Asma.
So sad < credit to Noor Shafizah n Hanan Asrawi >  :P


Im gonna miss my friendss.. Hopefully kami takkan berpisah lepas SPM ni. AND hopefully kami kembali dengan mengambil sebuah hadiah kejayaan untuk parents kami bulan 3 nanti. Satu penantian, yang amat menyiksakan..



Tak sabar la. Nak pegi matrik. Hopefully dapat stay dengan kawan-kawan.
Nak cari JODOH arh kat sana (gatai!!!!)
hahahah. Betui laa... Tapi kena hati-hati la, kat sana takdak sapa lagi dah nak jaga kita. Lecturer pun dah tak kisah kat kita.. Lepas mengajar, diorang dah tak ingat pun rupa kita ni camna. Bahahahahh. The first thing aku nak cari apabila aku jejak kaki kat matrik tu,aku nak cari room mate aku . Kawan- kawan lama and baru . Yang baru mesti lahh terbaik dari ladang punya kawan. Tak mau ar yang ajar aku skip kuliah plak nanti. Agagagga.
*so sad...

but there's a lil bit happiness that i wanna share with you guys . About my outing with my friends lately.


Havoc gilerrr.. Kami semua pegi pekan Rabu pada hari Ahad yang lepas.

Oh my.. That was my happiest day with my friend. Walaupun diorang semua bukan BFF aku, tapi diorang NICE sangat dengan aku..
*so sad........

Okay,
thats all for today. Nanti if ada apa2 yang terbuku di hati ni, aku akan cuba express kan dlm blog lagi. Take Care all viewers.

Thursday, 15 September 2011

Give a way for 16 September , the day for MALAYSIA !

wah2!
dah 54 taun kita merdeka.
tak sedar masa berlalu. Sekarang PM kita Dato Najib,





Agung kita Sultan Mizan Zainal Abidin,


tapi satu yang takkan berubah yang selalu ada lam hati rakyat negeri Kedah,
Sultan Abd Halim.




We love you your Highness! Daulat Tuanku!

Hari ni kami warga Asma dah celebrate Hari Malaysia. Best! Taun last kot. Hahah. Bawak segala mak nenek bendera arh. Besar kecik semua ada. Gedabak apatah lagi. Banyak ouh! Meriah tapi tak semeriah dulu. Dulu ada senior2 yang sporting habess.
Rindu diorang lahh. Nak seronok2 sangat pun tak leh jugak. Risau SPM nuh. 2 bulan ja lagi ni. Strive for excellent ! thats my target. InsyaAllah. Sebelum saya mengundur diri, saya ingin mengatakan bahawa saya cintakan Malaysia.

Wednesday, 14 September 2011

Fuhhh! Tak Habeh2 lagi kaa..? O__O

Sampai hari ni, 12 hb , result trial tak habeh2 nak memecah,meremukkan hati aku. Tapi ada lar certain2 tu yang ok. Yang tak bleh terima hakikatnya, result Bio,Physic,Chem aku yang meremukkan hati aku.. aduuuuhh.. Tak leh terima toiii..
Puas baca,puas selak satu persatu buku bio.


Pun tak leh score,pe citer ekh?


Puas kira,puas hafal ! Takleh jawab physics.


Puas buat equation! Pecah otak wohh. takleh buat jugak chemistry uh.. adoi.





Takpa2!




Aku akan study dengan sungguh2. Takkan putus asa. Sampai bila2! :)
Aku tengok kengkawan yang lain happy dengan result diorg. Tapi takpa. Aku pun happy. Setakat mana yang aku dah usaha.
InsyaAllah, SPM nanti , aku boleh buat punya!
Sedih kot! Ada jugak certain sub yang menurun, uwaaa.
Mampus laa aku kalau ibu aku selidik satu persatu. Aku tunjuk sub yang ok jer kat dia.hehe.cari nahas la kalau bagi yang KO. Tiga hari tiga malam akan dileteri.
herrrrr,takmau2! Tension uhhh.+______+

Saturday, 27 August 2011

1 August 2011, Another Episode..





A new guy suddenly came to me and approach me with his polite attitude. Aww , he's one of my dream guy . I felt like my sweetest dream come true and i really thank to God for let me know him. Aku tau, dia tak sepatutnya hadir dalam hidup aku sebab aku tak sesempurna orang lain untuk sempurnakan hidup dia.
Mampukah aku bertahan dengan tohmahan yang aku dengar hampir setiap hari pasal dia kat sekolah? Aku cuma mampu berdoa, moga Tuhan lindung hidup aku,rezeki aku, jodoh aku dan ajal aku dari perkara yang keji. Nauzubillah.
Tapi, bahagiakah aku atas airmata orang lain ? Memang aku tak pernah terlintas lansung nak sukakan 'Mr. P' . Aku tahu kalau aku terima Mr. P, ramai yang akan bencikan aku. Ramai yang akan mengata pasal aku. Hanya kawan baik aku yang aku harapkan untuk sokong aku . Hm. Susah senang aku harap diorang akan selalu disisi aku.




Bak kata Tan Sri P.Ramlee ; saat yang bahagia datang sekejap saja,
ya. aku faham apa yang tan sri maksudkan tu. Dalam hidup kita, waktu gembira datang sementara saja , waktu sengsara akan menjengah kembali . Oleh itu, sementara waktu indah itu masih ada, hargai lah orang yang sayangkan kita dan orang yang kita sayang.

1 August 2011, Ramadhan Datang Lagi..

Ramadhan bulan yang mulia lagi berkah buat kita semua. Aku sebagai hamba-Nya, bersyukur, sebab aku masih bernafas untuk merasai kemanisan iman dalam berpuasa untuk tahun ni. Badan memang letih. Tapi pahala yang kita dapat tak terhinggalah mulianya. Yang sedihnya, tahun ni, tahun last aku berpuasa di SMKSA . Aduh, kenapa birthday pun birthday last, puasa last, huuu ;( sedih. Tapi takpa, insyaAllah, tahun depan aku boleh sambut dengan cikgu2 dan kwn2 lagi.




Dalam bulan Ramadhan ni jugak la trial aku nak mai pun. Pergh! Jawab exam di bulan puasa cukup mencabar ! Aku exam pada 11 ogos yang lalu, memang best untuk first test. Bila dah sampai untuk test seterusnya, amatlah tersiksa jiwa ragaku. No wonder la senior cakap trial susah. Baru aku faham susah tu macam mana. Hahah.



Alhamdulillah, aku habis test tu pada 24 0gos 2011 dengan sempurna tanpa cacat cela. haha. 25 ogos merupakan hari terakhir persekolahan dimana sekolah cuti selama dua minggu untuk memberi laluan untuk menyambut Aidilfitri. psst2! Pengetua bagi duit raya ouh kat kami. rm 5. ok la kan. Topup >_<




Saturday, 2 July 2011

2 July 2011 , My Last Birthday At SMKSA :)

Today , when i woke up in the morning , I happy sgt coz today is my birthday .. For me , this birthday is the second best birthday that I realized in my life .. The first best birthday is with my dad , Che Zull bin Ahmad and my family. Selalunya hari jadi aku disambut dengannya setiap tahun tapi bermula aku form 1 , aku sambut birthday tanpa dia sedangkan dialah abah a.k.a ayah yang terbaik di dunia .. Tapi aku nak buat macam mana , Allah lebih sayangkan dia . Aku cuma mampu berdoa untuk abah semoga abah tenang kat sana .
 Abah , I LOVE YOU !! 

Dalam fikiran aku , aku mengharapkan kawan2 aku ucap selamat hari lahir kat aku , tak kisah la melayu dulu ke , cina dulu ke , india dulu ker , aku tak kesah pun semua tu . Tapi hampa . Bila aku masuk je dalam kelas , semua buat derk jer. 'OKay! ' hati aku berkata . Semua dah lupa . Maybe sebab hari sukan sama  hari ni kan , takpa lah. Just terima yang awak tu tak penting . Hati aku mengapi-apikan fikiran aku . Aku faham . Takpa lah. Aku faham :((((

Tiba2 , seorang hamba Allah masuk ke dalam kelas aku dan berkata , ' weyh , hari ni besday Siti (bukan nama sebenar )' , hati aku luluh , kecewa , mentang-mentang la besday si Siti tu sama dengan aku , depa ingat Siti ja . Aku rasa cam nak menangis ja . Yalah , kuman seberang laut ingat dia punya besday gajah depan batang hidung tak ingat besday dia . Apa citer ni ?  Hm . Takpa . Aku cena pun takpa . Kan ? haha <<tagline org>>

1 murid 1 apa tah , tak ingat , tu lah tajuk larian aku hari ni , sebelum tu kena berkumpul kat padang kawad sekolah . Cikgu nak brief ape tah. So , dengan kelam kabut aku berlari dan lari dan lari ke sana . Suprise ! Seorang demi seorang wish kat aku . Sebak giler !!! :D 
Nice kan ???? hahahahahha.. aku sayang kawan - kawan aku . Luv You guys so much  <3 !!

Aku anggap birthday ni yang terbaik dalam hidup aku sebab Mr. Perfect adalah orang pertama wish kat aku . Aku tak sangka dia akan wish kat aku . Berita baik itu disampaikan oleh kawan aku Sherah . Aku happy giler kott!! Sepanjang hari aku senyum . Teringat kat Mr. Perfect aku tu .

The second and the third wish comes from my bff Sherah and Durra . The fourth Susue , the fifth and so on ade dekat wall FB aku sila rujuk :>
Ibu aku bawak kek hari ni . Happy giler . Thanks Ibu , Noraida binti Ahmad . psst! She still hot . haha.. :)
Yelah , setiap tahun mana pernah celebrate dengan kawan-kawan . Celebrate kat rumah ja . Sedih :(
Eh , mana sedih. Celebrate dengan family best larh . Sebab makan KFC . hehe .. 

Anyway , my BIGGEST wish for this birthday , moga Allah makbulkan setiap doa aku kepadanya setiap hari . Aminnn ..
Kawan-kawan , tq 4 all ur friendly wishes yea ?

Wednesday, 29 June 2011

29 June 2011 , Why he become like this ?

Kenapa dia jadi macam tu .
hm. nak buat macam mana lagi dah . Dia dah memang xsukakan aku . Tak pa lah fatin . Dia suruh kau 'go on with urlife ' .so, just go on with ur life. Susah ker. hm . Memang xsusah nak menjalani hidup yang aku dah jalani selama ni tapi sebelum ni, hati aku tak da sapa . Hanya ibu , abah and Allah yang jadi penghuni hati aku selama ni . Sejak dia hadir , hidup aku betul2 lengkap . Sempurna macam nasi dengan goreng , teh dengan ais , pizza dengan hut .. Betapa indahnya hidup aku waktu tu . Tapi sekarang , pop tinggalkan ia , nasi gor tinggalkan eng , loli tinggalkan pop .. Sedih gila kot . Setiap malam aku menangis teringat dosa aku kat dia . Setiap malam aku menangis minta pada Tuhan agar dia terima aku . Aku redha . Aku hanya mampu bersabar . Abah aku penah pesan kat aku waktu dia masih hidup , 'kita kena banyak2 bersabar, baru Allah dengar doa kita ' , aku sabar seperti mana abah suruh, aku berharap sangat Allah dengar doa aku . Aku sayang dia tapi dia percaya kat aku lagi ka setelah aku tipu dia ??? That's the biggest question keep playin' in my mind .. Aku pasrah dengan apa yang jadi . Kalau benda ni tak berlaku , aku takkan kenal siapa *********** . Aku tak mungkin akan jatuh hati kat manusia sesempurna dia . Aku tak mungkin susah nk bercakap dengan lelaki lagi selepas ni . Aku pun lebih kurang dia la , fobia dengan spesies yang berlawanan , nak cakap pun gagap . Pada aku , dia lah lelaki yang terbaik pernah aku kenal..

Tuesday, 21 June 2011

13 June 2011 , My Life is On my Own Hand .


Exam ~ A nightmare before SPM =.=

Boo! that is my first impression when i see my result ... Not to got and not so bad ..just nice to make my mom got heart atack.. hahahah..but my mom actually doesnt have any heart disease :p * thank goodness..
everyday i count my day whether SPM is tomorrow yet or not :D
hmm...im not that clever actually.. Not like my other friends.. They are good enough at any subject.. im nt ready yet for my SPM... Trial ??? Im so toast !!!! errr... yg peliknyer knape mkin mnurun ?? hm.. ade masalah ape nih?? nak kate bercinte, dah pencen .. masalah negara? xjadi perdana menteri lagi..masalah keluarga apatah lagi nak mendekatinya.. Sekarang hanya mampu usaha dan usaha dan usaha dan usaha dan usaha * brapa byk usaha daaa..
kene la byk2 usaha kan?? hahahha... stu je aku harap markah tinggi untuk midyear ni,,that is Math.. sebab aku xmau dok line depan dah..borink la.. asyik tengok muka cikgu dari dekat.hhaha..melangut lama2 sangat ..sakit tengkuk aku nih...hahaha...asyik pinjam YOKO2 dkat Pzah jer :P
asyik kacau Lily jer sruh ambil kalkulator aku.. :D.. nice kan ? hahahah..

16 May 2011 , Teacher is My Need !


Cikgu,
engkau ibarat lilin yang menerangi hidup kami..

Lawaknya.maksud aku bukan lawak ayat tu.ayat tu serius.cuma lawak sal ayat tu terlalu kerap diulang.sebelum Hari Guru lagi.hahaha..hari ini aku celebrate Hari Guru dengan guru2 aku untuk tahun yang terakhir sebagai student Asma..meriah sangat2..letih nak gelak la..


Seronok bila tengok cikgu2 kita yang tua2 gelak.nampak ceria ja.bila masuk kelas,garang gila.nak kalih tepi pun kalau boleh nak minta izin..hhuu..seraam kot cikgu Asma nih. Tapi, yang paling penting, cikgu Asma marah pun suka suki nak marahkan anak murid,mereka marah bersebab..dalam hati ade taman beb..haha..

Asma terkenal dengan sekolah perempuan yang berprestasi tinggi,bak kata pengetua kami la..cikgu lelaki ada la 4-5 orang..zaman diorang muda2 dulu lagi best,anak murid yang mengorat diorang..Ok la tu..membakar semangat nak belajar.ni zaman aku,semua dah nampak kedut.ade yang dah ade uban. (cikgu,saya bagi bayangan je cikgu,sorry cikgu2  sekalian). Tapi uban itulah , kedut itulah menjadi saksi seorang demi seorang pelajar Asma berjaya melangkah ke arah masa depan yang mapan..




Terima Kasih cikgu atas jasa2 cikgu selama ini.. Kami hanya insan biasa . Cikgu telah mendidik kami dari
nothing to something .. 


terima kasih cikgu2 na.. kepada cikgu2 form 5 yang bertungkus lumus mengajar insan SPM seperti saya ni iaitu Sir Ong, Cikgu Harum, Cikgu Hazliyanti, Cikgu Hatipah , Cikgu Bibi, T'cer Hasnida, Cikgu Rohana , Cikgu Zabedah, Cikgu Pasmah, Ustazah Noorizah , dan mama 5 Darulaman yang paling saya sayang, Puan Amanah Abdul Aziz, thanks for all your good deeds t'cers.. we will never forget u all....

8 May 2011 , Wahai Ibu Seluruh Dunia ..

Ibu, ibu, engkaulah ratu hatiku..
bila ku berduka..engkau hiburkan selalu...
that song is dedicated to my dearest mom..Puan Noraida..
ibu,
Selamat Hari Ibu.. Kakak sayang ibuuu..muahx!
Ibu aku seorang wanita yang sangat tabah...aku sayang sangat kat ibu aku..kalau aku nak wat pape,
ibu perkara pertama yang aku pikir..ibu suka ka apa yang aku buat ne..ibu tengah makan apa sekarang ne..macam2 lagi la..kadang2 aku terpikir jugak macam xmau kahwin ja,.tapi aku kena keluar dari kemiskinan hidup ni..nak bantu dia..nak bagi kebahagiaan kat dia..impian dia nak tengok aku jadi seorang doktor..aku akan usaha untuk tunaikan impian dia kelak..aku susah nak ungkapkan yang aku sayangkan ibu aku face to face..aku akan ungkapkan melalui hadiah2..kad ucapan..sesuatu yang boleh di aplikasi dalam kehidupan seharian beliau..cewah.hahha..aku ada ibu aku ja dalam dunia ne..kawan perkara ketiga dalam hidup aku lepas ibu and family aku..abah aku dah xda..tapi dalam hati ne,abah dgn ibu tetap #1 ...aku sayang mereka..





 



Aku cuma mampu berharap,rumah orang tua2 di dunia ni semakin berkurang..kerana insan seperti mereka tidak patut sama sekali dilayan macam tu..seharusnya jasa mereka dibalas...
buat semua wanita didunia ne,tak kisah lah ibu tunggal ke,ibu beranak satu..wanita yang belum ade anak pun patut digelar ibu,,
Saya.nak ucapkan ..selamat hari ibu sedunia..tanpa kalian semua, tiada lagi generasi sekarang..terima kasih ibu..
Aku pelik la dengan orang yang hantar mak bapak diorg g rumah orang tua2..dulu mak bapak diorg anta diorg ke rumah anak2 yatim ke?tak.....
Anak2 yatim tak mungkin buat macam tu kat ibubapa diorg...mereka cuma menerima ketentuan Allah..dengan redha..bukan dengan tidak bersyukur seperti mana manusia hari ne,,mengejar keduniaan semata-mata..mereka mungkin lupa,kalau ibu dan ayah mereka tidak wujud , mereka di mna???

5 April 2011 , Yuhuu ..

SPM
198 days to go.


benda tu la yang aku nampak setiap hari kat whitebrd dalam kluz aku...skali tgok,skali jantung aku brhenti brdenyut..herrrr....seram...
knapa perlu lalui SPM?? xleh ke wat practical je..kalau pass,buleh sambung blaja...beznyer kalau mcm tu kan??
haie...penuh kepala otak ni dengan ilmu...berbagai jnis ilmu..angin tiup skali , jatuh ar skali dengan badan..btapa beratnya ia..hahahaha..aku target max. aku dapat untuk SPM ni 10A...min 8A..doakanla untuk aku..
aku perlukan gila2 8A untuk SPM ne coz aku mendukung harapan ibuabah aku ne..nak jdi doktoorrrrr......
everyone said that medic is though..takut la jugak..tapi nak buat mcam mana lagi,aku dah sampai separuh jalan,just keep on what I have done jelah...
aku juga pegang pada kata2 kawan aku : " kita jangan ikut kawan kalau nak tentukan idup kita..idup msing2 atas diri masing2.."
n cikgu aku : "
dont compare urself with others"..
takut la ..

SPM! 8A!SPM!8A!SPM! 8A!SPM!8A! SPM! 8A!SPM!8A!  SPM! 8A!SPM!8A! 
doa kan untuk sayer yer???hehe...kalau saya dpat 8A,leh jadi doktor,mai la kat saya...saya akan rawat tuan2 dan puan2...pray 4 me yeah???day and night......

3 April 2011 , My Third one !

Dear,dear,dear...
aku boring larh..
nak wat homwox tapi mood KO...aiseyh....susah arh...aku try tuleh  blog jap untuk release my stress...well,blog aka diary for me..for me ok?haahhaha...erm...aku dah smakin rajin ...pada pendapat aku lar...nah...hahahah...hm...aku dapat taw...orang yang pedajalkan aku,dah kena setimpal...eh,tak2...lebih skit...2kli gnda kot...ha!btul la tuh...dia betul2 dengki dengan idup aku yang dah epy...dia mmang xnak tgok epy ending for this story bcoz this story is between her EX and me...opps!haha...bukan aku yang nak sgt kat EX dia tuh...tapi dah kawan tu baik dengan aku,aku pun akan baik la dengan dia...dia  cakap dia syg kat aku lbih dri sorg kawan ,, apa aku nak buat ..aku cuma mengiakan sja..xtrima apa2 pun lgi,,,tpi dah kena serang..aiseyh...apa neh...diorg cuma EX...xdeclair dah pun...nak pa lgi???ha!

Aku xsuka org yang wat hlal ja kat aku.maksud aku,wat endah xendah,pduli xpduli..more or less camtu la...ada aku kcau idop diorg???xarh!!x lansung....
tapi baru2 neh...dia dah kene ape yang spatotnyer aku buat kat dia kelak...alih2  da ada orang tolong balas untuk aku..padahal aku xminta pun...hahha...emang dasar!haahah...ish3...xbaek gelak...em...nak buat camna ..
salah dia...she make up the story,so she have to pay it!kan?
hmmmm...biarlah kat dia...janji xkcau idop aku dah...

just let me decide my own life.


30 March 2011 , Second Handwriting .

"friends forever ok?"
That word always being said but is it truly form your heart or just want to say it for a joke?
tak baik ar buat macam tu...kita kena ikhlas dengan kawan2 kita...kalau kita betul2 percayakan  dia sebagai kawan kita,adakah kita akan bimbang lagi dengan ayat BFF????tak kan??dari kecik sampai sekarang,saya ada banyak BFF...i mean best friend forever...not Boyfriend of Friend..hahahaah...funny right?
yelah...dari dulu,bila keluar je ke dunia,kita kawan dengan doktor dah...nak sampai ke tangan ibu kita dulu pun susah..kejap2 nurse tu pegang,kejap2 nurse ni pegang,,that means kita da mencipta persahabatan tu kan???tapi bukan antara kita dengan nurse2 tu..antara nurse2 tu dengan ibu kita la kan??bila balik ja rumah,kita da berkawan dengan orang tua2...fuh...dahsyat kan hidup kita???
Tuhan da atur dengan begitu sempurna perjalanan hidup ne...
Dalam hidup aku,aku ada ramai kawan ,aku mula 'hasilkan' kawan sejak aku berumur 2 tahun...my mom cakap I terlalu mudah berkawan = peramah...heheeehe..yeah rite..
sejak2 masuk tadika,terus kawan2 mula datang rumah,main sama2,belajar sama2...bez..
Bila da besar sikit, aku pindah ke tempat lain,,tapi bila jumpa balik, masing2 malu2...kan??kelakarnya waktu muda kita dulu2..
sekarang,aku dah besar...maksud aku bukan besar saiz sangat,ok??haahhha..sensitiv neh...
waktu sekolah rendah,aku ada
kawan2 shidup semati...ramai sangat..nak sebut sorang2 takut tidur lambat..haha...anyway,aku ingat mereka2 tu...sampai sekarang...sayang mereka2 tu sangat2...

Now,I'm in Form 5...ne kawan2 aku yang baik dengan aku...actually ada ramai lagi,tapi biarlah di hati..nanti  orang kata kita ne riak pula kan??hahha...
 and btw,guys,i love you all...so much..thanks 4 being a good friend...

shahirah and me.

durratul and me.

wanie azaham and her bf.



i love them.


29 March 2011, My first Writing .

Today, I woke up in the morning and cry....actually i do it every day...because I was thinking about my life...my future that depends on SPM stand for Sijil Pelajaran Malaysia....everyday I imagine when the results came out,I will be cry for my best result...not the bad one....I wanna be a doctor so I can treat my mother who is a kidney failure..my dad is gone.I mean , he has passed away 4 years ago..semangat I looks like goin' down once but I kept continue until now...for my PMR I got 7A...ok la kan???haha...I hope not for my SPM to be 7A..at least 8A is good enough..it's hard to be a doctor kan....biology harus mantap,physic mahu cekap, everything must hebat! ada brapa hari je lagi nak dekat SPM...more or less 195 days to go..wooooo....spooky....senior2 last year dah dapat the best result
that beat all Penang,Kedah and Perlis state. Pengetua bangga dengan kejayaan mereka2 tu...best nya....andaikata aku la dapat 9A+ agak2 paper mana nak interview dulu????argh!!!!!beznyer jadi orang cemerlang...
aku ne belum pulun betul2 lagi.....tengok markah addmth sudah la...10+++ ja......hahaa....its ok fatin....go on!keep on your work....but work more harder....the more you work,the more you get..am I right???I always right.................     :)))))
paused: -19.05
            -rain makes me sleepy  :D