CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 30 November 2011

Yesterday! Exam Dah Habeh Doeeee ^_^

Pergh! Setelah sekian lama menunggu saat tu.. akhirnya ! Akhirnya beb! Tamat. Usaha selama 2 tahun (usaha okay?)  ahah. Habis ja paper Bio kmarin, terus pi Cp( City Plaza) kot.. Nak habaq kata dah habis exam dah ar kannn. Hahaha. Ramai jugak orang keluar kmarin. Pakat enjoy. HAha. Aku ni. Tak sampai 24 jam pun dah mula rasa bosan . Baca komik pun dah. Online pun dah. Apa lagi yang aku tak buat. Hmmmmm.
AHAH! Aku tau ! Pegi ambik lesen... heheh. Thats the first thing that I ever wanted to doooooo~


Tapi kannn... Besok, 2 Hb 12 ... Adalah hari terakhir aku sebagai pelajar SMK Sultanah Asma.
So sad < credit to Noor Shafizah n Hanan Asrawi >  :P


Im gonna miss my friendss.. Hopefully kami takkan berpisah lepas SPM ni. AND hopefully kami kembali dengan mengambil sebuah hadiah kejayaan untuk parents kami bulan 3 nanti. Satu penantian, yang amat menyiksakan..



Tak sabar la. Nak pegi matrik. Hopefully dapat stay dengan kawan-kawan.
Nak cari JODOH arh kat sana (gatai!!!!)
hahahah. Betui laa... Tapi kena hati-hati la, kat sana takdak sapa lagi dah nak jaga kita. Lecturer pun dah tak kisah kat kita.. Lepas mengajar, diorang dah tak ingat pun rupa kita ni camna. Bahahahahh. The first thing aku nak cari apabila aku jejak kaki kat matrik tu,aku nak cari room mate aku . Kawan- kawan lama and baru . Yang baru mesti lahh terbaik dari ladang punya kawan. Tak mau ar yang ajar aku skip kuliah plak nanti. Agagagga.
*so sad...

but there's a lil bit happiness that i wanna share with you guys . About my outing with my friends lately.


Havoc gilerrr.. Kami semua pegi pekan Rabu pada hari Ahad yang lepas.

Oh my.. That was my happiest day with my friend. Walaupun diorang semua bukan BFF aku, tapi diorang NICE sangat dengan aku..
*so sad........

Okay,
thats all for today. Nanti if ada apa2 yang terbuku di hati ni, aku akan cuba express kan dlm blog lagi. Take Care all viewers.