CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 15 September 2011

Give a way for 16 September , the day for MALAYSIA !

wah2!
dah 54 taun kita merdeka.
tak sedar masa berlalu. Sekarang PM kita Dato Najib,





Agung kita Sultan Mizan Zainal Abidin,


tapi satu yang takkan berubah yang selalu ada lam hati rakyat negeri Kedah,
Sultan Abd Halim.




We love you your Highness! Daulat Tuanku!

Hari ni kami warga Asma dah celebrate Hari Malaysia. Best! Taun last kot. Hahah. Bawak segala mak nenek bendera arh. Besar kecik semua ada. Gedabak apatah lagi. Banyak ouh! Meriah tapi tak semeriah dulu. Dulu ada senior2 yang sporting habess.
Rindu diorang lahh. Nak seronok2 sangat pun tak leh jugak. Risau SPM nuh. 2 bulan ja lagi ni. Strive for excellent ! thats my target. InsyaAllah. Sebelum saya mengundur diri, saya ingin mengatakan bahawa saya cintakan Malaysia.

Wednesday, 14 September 2011

Fuhhh! Tak Habeh2 lagi kaa..? O__O

Sampai hari ni, 12 hb , result trial tak habeh2 nak memecah,meremukkan hati aku. Tapi ada lar certain2 tu yang ok. Yang tak bleh terima hakikatnya, result Bio,Physic,Chem aku yang meremukkan hati aku.. aduuuuhh.. Tak leh terima toiii..
Puas baca,puas selak satu persatu buku bio.


Pun tak leh score,pe citer ekh?


Puas kira,puas hafal ! Takleh jawab physics.


Puas buat equation! Pecah otak wohh. takleh buat jugak chemistry uh.. adoi.





Takpa2!




Aku akan study dengan sungguh2. Takkan putus asa. Sampai bila2! :)
Aku tengok kengkawan yang lain happy dengan result diorg. Tapi takpa. Aku pun happy. Setakat mana yang aku dah usaha.
InsyaAllah, SPM nanti , aku boleh buat punya!
Sedih kot! Ada jugak certain sub yang menurun, uwaaa.
Mampus laa aku kalau ibu aku selidik satu persatu. Aku tunjuk sub yang ok jer kat dia.hehe.cari nahas la kalau bagi yang KO. Tiga hari tiga malam akan dileteri.
herrrrr,takmau2! Tension uhhh.+______+