CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, 2 July 2011

2 July 2011 , My Last Birthday At SMKSA :)

Today , when i woke up in the morning , I happy sgt coz today is my birthday .. For me , this birthday is the second best birthday that I realized in my life .. The first best birthday is with my dad , Che Zull bin Ahmad and my family. Selalunya hari jadi aku disambut dengannya setiap tahun tapi bermula aku form 1 , aku sambut birthday tanpa dia sedangkan dialah abah a.k.a ayah yang terbaik di dunia .. Tapi aku nak buat macam mana , Allah lebih sayangkan dia . Aku cuma mampu berdoa untuk abah semoga abah tenang kat sana .
 Abah , I LOVE YOU !! 

Dalam fikiran aku , aku mengharapkan kawan2 aku ucap selamat hari lahir kat aku , tak kisah la melayu dulu ke , cina dulu ke , india dulu ker , aku tak kesah pun semua tu . Tapi hampa . Bila aku masuk je dalam kelas , semua buat derk jer. 'OKay! ' hati aku berkata . Semua dah lupa . Maybe sebab hari sukan sama  hari ni kan , takpa lah. Just terima yang awak tu tak penting . Hati aku mengapi-apikan fikiran aku . Aku faham . Takpa lah. Aku faham :((((

Tiba2 , seorang hamba Allah masuk ke dalam kelas aku dan berkata , ' weyh , hari ni besday Siti (bukan nama sebenar )' , hati aku luluh , kecewa , mentang-mentang la besday si Siti tu sama dengan aku , depa ingat Siti ja . Aku rasa cam nak menangis ja . Yalah , kuman seberang laut ingat dia punya besday gajah depan batang hidung tak ingat besday dia . Apa citer ni ?  Hm . Takpa . Aku cena pun takpa . Kan ? haha <<tagline org>>

1 murid 1 apa tah , tak ingat , tu lah tajuk larian aku hari ni , sebelum tu kena berkumpul kat padang kawad sekolah . Cikgu nak brief ape tah. So , dengan kelam kabut aku berlari dan lari dan lari ke sana . Suprise ! Seorang demi seorang wish kat aku . Sebak giler !!! :D 
Nice kan ???? hahahahahha.. aku sayang kawan - kawan aku . Luv You guys so much  <3 !!

Aku anggap birthday ni yang terbaik dalam hidup aku sebab Mr. Perfect adalah orang pertama wish kat aku . Aku tak sangka dia akan wish kat aku . Berita baik itu disampaikan oleh kawan aku Sherah . Aku happy giler kott!! Sepanjang hari aku senyum . Teringat kat Mr. Perfect aku tu .

The second and the third wish comes from my bff Sherah and Durra . The fourth Susue , the fifth and so on ade dekat wall FB aku sila rujuk :>
Ibu aku bawak kek hari ni . Happy giler . Thanks Ibu , Noraida binti Ahmad . psst! She still hot . haha.. :)
Yelah , setiap tahun mana pernah celebrate dengan kawan-kawan . Celebrate kat rumah ja . Sedih :(
Eh , mana sedih. Celebrate dengan family best larh . Sebab makan KFC . hehe .. 

Anyway , my BIGGEST wish for this birthday , moga Allah makbulkan setiap doa aku kepadanya setiap hari . Aminnn ..
Kawan-kawan , tq 4 all ur friendly wishes yea ?

0 comments: